Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

A baloldal küzdelme a Trump-történettel huszonegy lépésben

2017.01.25. 01:51 Holger Hartland

1. De hát ez egy bohóc. Ugyan már, komolytalan. Az elnökjelöltségig sem jut el, a Szakértő Nate Silver is megmondta.

2. Na, most vesztették el a republikánusok a választást. Ezzel a jelölttel. Ostoba, bunkó, stílusa sincs. A komoly republikánusok sorra kihátrálnak Trump mögül. Szegény normális konzervatívok! Ennyi volt.

3. Hallották, MIKET mondott??! SZEXISTA! RASSZISTA! Szégyen! Egy ilyen ember NEM LEHET az Egyesült Államok elnöke! Never Trump!

4. Szerencsére úgysem lesz elnök, a Szakértő Nate Silver is megmondta.

5. Hitler!

6. Putyin!

7. Hallották? A híres énekesek, színészek, sztárok sorra kiállnak Trump ellen! Ő is! Meg ő is! Az értelmiség is ellene van! Trump mögött komoly ember senki. Hahaha, beindult a mémgyár is!

8. Ha ezt megválasztják, fasizmus lesz. Polgárháború. Emberek fognak meghalni. De akkor is, ha veszít. Ezek nácik. Fel fogják gyújtani Amerikát.

9. De nem választják meg. A Szakértő Nate Silver szerint persze még nem teljesen biztos, de meglesz. I'm with Her!

10. Ez hosszú éjszaka lesz, rághatjuk a körmünket. Na de tudtuk, hogy szoros lesz. Hogy áll Florida? Nem igazság, hogy egyetlen államon múlhat!

11. Michi-micsoda? Ó, háj, ó, mit visz konzin? Pennsylvani-jaj!

12. Nem ér, Clintonra többen szavaztak! Rég mondja mindenki, hogy a popular vote-ot kellene nézni! Nehogy már ne Kalifornia döntsön! Pokolba ezzel a korhadt, kétszázegyven éves, ostoba elektori rendszerrel! Különben is, újraszámolás lesz!

13. A fake news miatt nyert. A hülyék miatt. A bigottak, a rasszisták, a szexisták szavaztak rá. Sötét idők elé nézünk. Hősnek kell most lenni.

14. Ne szavazzanak rá az elektorok! Az egyik bölcs Alapító Atya is megírta már kétszáznegyven éve, pont az ilyen esetekre gondolva! Kedves, drága, nyomorult, rasszista, szexista, féreg republikánus elektorok, a kurva anyátok becsületére kérünk szépen, hogy ne szavazzatok rá!

15. Orosz hackerek segítettek neki! Ez hazaárulás! Higgyenek nekünk, mi már csak tudjuk, mi az!

16. A CIA tud valamit. Valószínűleg a beiktatása előtt veszik elő. Várjuk ki a végét. Nem lesz elnök.

17. A kurvák pisáját! Olvasták a kémjelentést? Hahaha! Pisi! Kaki! Fütyi! Nuni! Most már BIZTOS nem lesz elnök! Hahaha, ismét beindult a mémgyár!

18. Na jó, lehet, hogy nem igaz, de végül is nem bizonyították, hogy nem igaz, tehát lehet igaz is, nem? Hogy a zsidó gyíkemberekről sem bizonyították? Occam borotvája, hülyék!

19. A beiktatásig még sok minden történhet. Az utolsó pillanatig. Robbantás, távcsöves puska... Egyébként észrevették, hogy sokkal kevesebben vannak a beiktatásán, mint Obamáén?

20. Jól van, agyhalott jobbosok, most örültök, de majd meglátjátok, hogy milyen szar lesz nektek. Ez a populista majd jól átvág titeket. Összeomlás lesz. Amerika összeomlása pedig magával ránt mindenkit. Fogtok még a Szakértők után sírni. De késő lesz.

21. Hahaha, Trump Elnök Úrnak több esze van, mint hogy mucsai orbánviktorokkal barátkozzon! Izraellel barátkozik, bibííí! Orbánt meg se hívta. Meg kell hagyni, sokkal okosabb nálatok és van neki stílusa is. Ami nektek sosem lesz. Éljen Trump Elnök Úr! Egy kicsit.

25 komment

Címkék: humor paródia USA Trump

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr6012151971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

osborne 2017.01.25. 16:17:19

alt-21. "Trump egy szélhámos és diktátor lenne, ha hagynák. Szerintem meg fog bukni."

Jean Sol Partre 2017.01.26. 22:28:09

"Hahaha, Trump Elnök Úrnak több esze van, mint hogy mucsai orbánviktorokkal barátkozzon! Izraellel barátkozik, bibííí! Orbánt meg se hívta. Meg kell hagyni, sokkal okosabb nálatok és van neki stílusa is. Ami nektek sosem lesz. Éljen Trump Elnök Úr! Egy kicsit"

ez meg konkrét ostobaság. senki nem mondta, hogy okos azért, mert Orbánt nem hívta meg. egyszerűen csak röhögünk Orbánon, ettől viszont nem lesz okosabb.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2017.01.27. 10:02:38

@Dinamuki: Optimista forgatókönyv. Legyen így.

@Jean Sol Partre: Nincsen slusszpoén. A történelemnek nincs vége. :) Itt tartunk. Elnézést, Mester, hogy nincsenek lábjegyzetek az egyes pontokhoz forrásokkal. Aki keres, talál.

Jean Sol Partre 2017.01.27. 17:12:08

@Holger Hartland: ja, rájöttem, a poszt nem Trumpról szól, csak a baloldalról. Így értem és ok. De nem uncsi folyton rájuk verned?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2017.01.27. 18:44:58

@Jean Sol Partre: Persze, hogy a baloldalról szól. A kérdésedre válaszolva, ha elég idős vagy, biztosan emlékszel erre a régi reklámra:
www.youtube.com/watch?v=MoGHyCOI5Yk
:D

Jean Sol Partre 2017.01.28. 00:03:34

@Holger Hartland: persze hogy emlékszem, unalomig ismételték. Tényleg irigyellek, nem csak az egyszerű világkép, de a kis igényeid miatt is :)

Silcon 2017.02.19. 20:26:15

Itt szerintem az is játszik, hogy Trump nem a megszokott két csapásirány valamelyikének mentén, hanem egy harmadik úton indult el. Sokan tartanak az ismeretlentől. Megtippelni sem tudom meddig jut el, mert az már világosan látszik, hogy az establishment rendesen próbál keresztbe tenni neki. Ilyesfélét mi is átéltünk az Antall kormány alatt.

Robinzon Kurzor 2017.03.22. 12:32:05

Az elmúlt két hónap nem azt bizonyítja, hogy egy mérhetetlenül ostoba idióta?

osborne 2017.03.26. 21:40:36

@Holger Hartland: Mi a véleménye az eddigi Trump kormányról?

Korai persze még de érdekelne mit gondol. Háború van, az biztos.

Robinzon Kurzor 2017.03.27. 16:43:43

@Holger Hartland:

Értelmezzük már ezt a választ egy kicsit.

Azért nem, mert háború van? Ha nem lenne háború, akkor mérhetetlenül ostoba idióta lenne Trump? Vagy ezek függetlenek egymástól?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2017.03.27. 22:08:10

@osborne: Túl korai. Trump ellenszélben dolgozik. Esküdt ellensége a régi republikánus gárda egy kis része, a pénzvilág és a bírói kar nem kis része, a média és a szórakoztatóipar nagy része, a nagyvárosok nagy része, az akadémiai, egyetemi, "értelmiségi" szféra majdnem egésze.

Ajánlom ezt a mára klasszikussá lett írást:
www.claremont.org/crb/basicpage/the-flight-93-election/

Jól kezdődik:
"2016 is the Flight 93 election: charge the cockpit or you die. You may die anyway. You—or the leader of your party—may make it into the cockpit and not know how to fly or land the plane. There are no guarantees.

Except one: if you don’t try, death is certain. To compound the metaphor: a Hillary Clinton presidency is Russian Roulette with a semi-auto. With Trump, at least you can spin the cylinder and take your chances."

Trump győzelme csak a harc kezdete volt, nem a vége. Még elbukhat. Ha fogadni kéne, még most is ellene (és magunk ellen, a középosztály ellen, a fehér ember ellen) fogadnék. Na, nem áruló vagyok, csak pesszimista. :) Tudom, hol a helyem.

@Robinzon Kurzor: Neked egy másik klasszikust ajánlok: egy viccet. Biztosan ismered. Két hajó találkozik a Földközi-tengeren. Az egyik zsidó bevándorlókat visz Izraelbe, a másik pedig Izraelből kivándorló, kiábrándult zsidókat. Mikor két régi barát, Kohn és Grün meglátják egymást a két hajóról, egyszerre rohannak a korláthoz és kiabálnak át egymásnak: - Mondd, neked teljesen elment az eszed??!

Robinzon Kurzor 2017.03.27. 23:51:35

@Holger Hartland:

A dolog úgy áll, hogy Trump -- ahogy mondani szokták -- alanyi jogon hülye.
Nem a vélt vagy valós ellenségei okán.

De az ezzel való szembenézés ezek szerint még várat magára.
Nem baj, kivárom. ;-)

osborne 2017.04.22. 23:12:07

@Holger Hartland: Kösz a linket, holnap olvasom.

Azóta volt bombázás miegymás, visszavett a Deep State is kicsit.

De 'háború' van . itthon is. Hozzá kell szoknunk.

osborne 2017.06.10. 00:48:55

Comey vallomása fájt Trumpnak de azért valljuk be: lófasz volt.

Demokraták, Deep State továbbra is támadja DT-t, bekapahatják!
süti beállítások módosítása