Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

Amit Vona Gábor nem mondott

2017.11.17. 22:17 Holger Hartland

"Kedves Baloldaliak és Liberálisok!

Nyilvánvaló, hogy utáljuk egymást, mint a szart. Ellentétesen látjuk a világot, mást gondolunk jóról és rosszról, másképp látjuk a múltat és jövőt is, nem értünk egyet szinte semmiben. Egy dologban talán igen: abban, hogy most már túl sok volt a Fideszből, és nem szeretnénk, ha a szavazatoknak kevesebb, mint a felével ismét a Fideszé lenne minden ebben az országban.

Ezért most alkalmi szövetséget ajánlok. Nem kell megkedvelnünk egymást, egy kicsit sem, és nem kell hosszú távon egymáshoz közelednünk sem. Csakis arról van szó, hogy van egy közös érdekünk, van valami, amit szeretnénk megakadályozni, és csak együtt akadályozhatjuk meg, bármit is gondoljunk egymásról. Gondoljunk ezután is bármit, most viszont ebben az egy dologban alkudjunk meg."

Mondhatta volna, de nem ezt mondta.

Hanem elment a Spinozába (:D !!!) és hűségesküt tett a balliberálisoknak. (Igen, ezt a propagandaoldal írta. És? Igazat írt? Igen. Hát akkor? Tessék megszokni, hogy bizonyos szavak elvesztették az erejüket.)

Vona ment el a balliberálisokhoz, és nem a balliberálisok mentek el Vonához vagy a Jobbikhoz. Vona mondott a balliberálisok számára kedvesen hangzó dolgokat, és nem a balliberálisok ismerték el, hogy "na jó, egyben-másban azért a Jobbiknak is voltak jogos észrevételei". Vona nem kezet nyújtott, hanem letérdelt a balliberálisok előtt, akik így most kényelmesen játszhatják el a kérőt finnyásan méregető úri kisasszony szerepét.

Nem tudom, miért tette, és nem tudom, hány szavazó szimpátiáját nyeri meg ezzel a baloldalról vagy a Fideszből kiábrándultak közül. De hogy a jobboldalon sokak rokonszenvét vagy legalább jóindulatú semlegességét elveszíti, az biztos.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr6513294683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2017.11.19. 17:15:14

Vona kaphat bármennyi szavazatot vége van.
A lelkét eladta, nem maradt már semmije, csak simicska.

CsipkeRózsa 2017.11.21. 17:07:13

@Éhes ló:

Miért volna vége Vonának, melyik politikus nem adta el a lelkét?

Éhesló 2017.11.22. 17:01:07

@CsipkeRózsa: ki szavazna rá? A jobber radikálisok? A ballerek, libsik?
Viccelsz, igaz?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.11.25. 20:41:40

Kis adalék a korábbiakhoz: Martin Schulz szabályosan ordít a német tévében: "Milyen lehetőségeink vannak arra, hogy azt emberek életét egy kicsit jobbá tegyük?"

Minek kell ehhez ordítani?

Költői kérdésre költői válasz: nem hívjátok meg magatokhoz egész Afrikát.
Csakhogy ezt ma Németországban nem sokan merik kimondani, a múlt miatt.
Akkor hol is van cenzúra??? Itt vagy ott???

Silcon 2018.01.06. 12:42:19

Felismerte, hogy a régi irányvonallal max. 20% érhető el és inkább nem vagy csak jelentős kényszerből szövetkeznének vele. (Ld. még AfD.) Egy párt célja a hatalom és vele együtt a pénz ami így elérhetetlen. (Ld. még Pető és Magyar érveit a Horn féle kormányban való részvételre.) A Fidesz anno sikerrel hajtotta végre az átvándolást a másik oldalra, neki ez nem jött össze. Egyvalamit viszont megköszönhetünk neki: patikamérlegre tette a ballibek legerősebb ütőkártyáit a fasisztát és az antiszemitát. Az eredmény egy kövér nulla lett.
süti beállítások módosítása