Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

Az önmérséklet szükségességéről

2018.05.08. 02:48 Holger Hartland

Mostanában konzervatív értelmiségiek újra önmérsékletre intenek.

Sajnos túl gyakran tűnik úgy, hogy a konzervatív értelmiségiek olyan emberek, akik elsősorban értelmiségiek és csak azután konzervatívok és magyarok; akiket jobban érdekel, hogy mit gondolnak róluk a balliberális kollégáik, mint az ország; akik szívesen játsszák a balliberálisok által megírt játékszabályok szerint a vesztes előre megírt szerepét; és akik addig kerülik a konfliktust, míg előbb-utóbb a balliberális oldal segédcsapataiként bukkannak fel, vagy nevetség tárgya lesznek.

Egy dologban azért nagyon igaza van a konzervatív értelmiségnek: hogy a magyar politikában önmérsékletre volna szükség.

Gyakoroljanak tehát önmérsékletet azok, akik csak röhögni, rágalmazni, rasszistázni tudnak, ha meghallják, hogy a többség biztonságos és magyar országban szeretne élni.

Gyakoroljanak önmérsékletet, akik a mai napig nem tudták lemosni magukról (s okkal nem), hogy ha tehetnék, a kipusztítandó magyar középrétegek bőrére valósítanák meg a katasztrofális világmegváltó terveiket.

Gyakoroljanak önmérsékletet, akik a mai napig nem tudták elfogadni, hogy az emberek többsége nem kér ezekből a tervekből.

Gyakoroljanak önmérsékletet, akik valójában legfeljebb a szavazók 30%-át tudhatják maguk mellett és úgy hazudják magukat többségnek, hogy maguk mellé számolnak olyanokat, akikkel a kormány iránti ellenszenven kívül semmilyen közös eszméjük sincsen.

Gyakoroljanak önmérsékletet, akik azt képzelik, hogy pár száz, pár ezer, vagy akár pár tízezer embernek az Országház előtti tüntetése felülírhatja 2,8 millió választópolgár akaratát.

Gyakoroljanak önmérsékletet, akik, miután briliánsan beletrafáltak olyan alapvető emberi igényekbe (mit emberi: kölykét, fészkét, odúját, barlangját az állat is megvédi), amelyekért nagyon sok ember ölni is kész lenne, most azt képzelik, hogy ha kell, nem leszünk ott mi is.

Gyakoroljanak önmérsékletet, akik megvert agresszorként még most sem a béke lehetőségét keresik, hanem ugyanolyan intenzitással folytatják az agressziójukat abban a reményben, hogy külföldről támogatják őket.

Gyakoroljanak önmérsékletet, akik, miközben gyűlöletkampánnyal vádolták a jobboldalt, maguk folytatták és folytatják az igazi gyűlöletkampányt nemcsak a jobboldali politikusok, hanem a szavazók ellen is.

Majd ha tőlük látjuk az önmérsékletet, akkor lehet a jobboldalon is.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr6313898936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalbász 2018.05.08. 13:07:00

Na ez sem lesz index címlapon. :)
süti beállítások módosítása