Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

A nagy Mandiner-Vincent menet (Így írtok ti 8.)

2011.10.27. 04:40 Holger Hartland

Beépített embereim feltörték a mandineres és a vincentes bloggerek számítógépeit, és különleges dokumentumokra tettek szert. Egy-egy napló került a birtokomba, melyek segítségével megtudhatjuk, mi jár ezeknek a bloggereknek a fejében, amikor a blogokra és fórumokra beköszöntő forró ősz tüzén kavargatják a politikai véleményalkotás kondérjában rotyogó zavaros levet. A két naplóból egy-egy hét bejegyzéseit közlöm. A posztot persze kommentelhetővé tettem a törzsközönség számára is. Előbb a mandineres, majd a vincentes naplót mutatom be, a kommentek a két naplórészlet után olvashatók.

*

Egy mandineres naplója (részlet)

Hétfő
Jól kezdődik a hét! Berendeltek a minisztériumba, megint van valami munka. Pénz áll a házhoz! Bent összefutottam a köldöknézőpontos fiúkkal, ők éppen a jövő heti közvélemény-kutatási eredményeiket kapták meg a titkárságon. Korábban az ilyesmit a köldökükből nézték ki, ezek szerint most fejlesztettek a módszertanon. Jó látni, hogy ők sem ülnek a babérjaikon, és hogy itt komoly munka folyik! Ma este nagy bulit csapunk!

Kedd
Bakker, de másnapos vagyok. Ma nem írok, inkább kiteszek valamit Julia Tyimosenkóról. Ezen majd elmilfeznek vagy elgyurcsányoznak a kommentelők egy darabig. Mostanában keveset írtunk, posztolni kellene. Megkérdezem holnap a minisztériumban, hogy nincs-e rá valami kis ösztönző keret.

Szerda
Munkamegbeszélés a minisztériumban. Méghogy a politikusok nem dolgoznak! TeReL_2k2-nek milyen igaza volt. Le kell számolni a hamis mítoszokkal. A megbeszélésen sok a fiatal arc, a többség harminc alatti, de máris mennyi mindent elértünk. Persze a tehetséggel és kemény munkával kivívott sikernek mindig vannak irigyei. Méghogy kontraszelekció! Ez is egy hamis mítosz. Nem értem, hogy Magyarországon a fiatalok mit nyavalyognak. Robin felolvasta nekünk a frissen írt posztját, lájkoltuk. :) Holnap délre fogjuk időzíteni. Férfiasan helyreteszi benne vaccpáör Dórit. :) Robin a kolesz óta jóbarátom, ő már akkor is ilyen leveleket dugdosott be a lányok szobáiba a küszöb alatt. Mint annak a kiscsajnak is, aki aztán erre jól... Na, ezt inkább nem írom le, hátha a vincentesek kémprogramot küldtek a gépemre. Furcsán lassú néha mostanában.

Csütörtök
A kommernyuggerek, a balos bérbloggerek és a liberráltak durván támadják telkytányát a posztja miatt. Undorító, hogy mit meg nem engednek maguknak egy nővel szemben. Alantas prolitempó.

Péntek
Robin bakker, elkúrtad a ma estémet. Az ex-judapestes és elempés barátaimmal találkoztunk volna a Szimplában, de inkább lemondtam, nem volt pofám odamenni. Egyébként pedig: fészbúkon lebukni? Ehh. Mondjuk az eléggé az aljas vincentekre hajazó húzás volt, ahogy a HVG az üzenőfalon látott információt felhasználta. Csak azért, mert ki volt írva a falra, már el is kell olvasni?

Szombat
Összeültünk és átgondoltuk, hogy a barátság egy konzervatív érték. Robin pedig a barátunk. Ahogy Tibi bácsi és a minisztérium is a barátunk. Ennek ők mind sok-sok tanújelét adták már. Most rajtunk a sor. Az ember nem hagyja cserben a barátait. Megvédünk, Robin!

Vasárnap
Indul az ellentámadás! Tegnap Thai Tamásék bemutatták, ahogy Fábryt kifütyüli a liberrált mob. Igaz, behallatszott, hogy Fábry végül is el tudta mondani a szövegét, de ha kicsit kitágítjuk a tolerancia fogalmát, az is jó muníció a törzskommentelőinknek. Legalább megtudjuk, hogy ki van igazán velünk. És ha "butyto" nick és eszmetársai meg akarják mondani nekünk, hogy milyen egy jó katolikus, akkor mi is megmondhatjuk nekik, milyen a jó liberális! Mától záporoznak rájuk a posztok!

*

Egy vincentes naplója (részlet)

Hétfő
Ma reggel is megnéztem a keresztvíz-gyűjteményemet. Felcímkézett kis fiolák egy vitrinben. Az egyik fiolában Orbán Viktor lányáé van. Lassan új vitrint kell vennem, annyi mindenkiről leszedtem már a keresztvizet. Reggelente megnézem a gyűjteményt - most épp külföldön vagyok, de kamionnal kihozattam - és permutálom. Kiszámoltam, hogy ha ilyen ütemben gyarapodik a gyűjteményem, akkor életem végéig sem fogynak el a lehetséges permutációk. Ez megnyugtat. Így minden nap jól kezdődik.

Kedd
A mandineres rezsimpatkányok állampolgári vizsgához kötnék a szavazati jogot. Én a mandineres rezsimpatkányokat kötném, de most nem írom meg, hogy mihez és milyen irányban.

Szerda
Ezt ma olvastam a delphoibüphé.blog.hu-n:

"pupvanegyahatamon
@VII. Rezső
Elegem van a gettolako szarmazasuak ajvekolasabol, hogy mi kirekesztjuk oket. Valojaban ok zarkoznak be a tejjel-mezzel folyo tuti kis gettojukba, ahonnan persze barmikor kijohetnek, mi viszont nem mehetunk be. Tehat mi vagyunk a kirekesztettek. Semmi bajom veluk, de pusztuljanak mar innen."

Miért kell nekem olyanokat olvasni, amiktől szívlapát nő ki a kezemből? Hát normális vagyok? Nem vagyok. Nem baj. Végre bekommentelhettem az igazi nevét ennek a fideszes keresztény úriasszonynak. Ezek valahol nagyon motiválnak engem. Hogy elköltözzek végre szarszagú Madzsarisztánból. Hogy jobb ember és jobb tudós legyek.

Csütörtök
Patkányok.
Pöllencsek.
Rezsimszolgák.
Surmedlik.
Szarháziak.
Szopadékok.
Szívlapát.

Péntek
Be kéne már verni ezeknek a pofáját. Én persze nem fogom. Én ahhoz túl normális vagyok. De majd Árok Kornél tűzoltó ezredes, aki nagy és erős, és nem fél. Majd ő.

Szombat
Rájöttem, hogyan lehetek jobb ember és jobb tudós. Készítettem egy mátrixot azokról a nickekről, akik a leginkább motiválnak engem. Nem is tudják, mekkora szívességet tesznek. :) Majd sírhatnak, ha elmegyek. Elviszem a májat és ők itt maradnak a szarban. De akkor már késő lesz. Itt a mátrix:



Holnap vasárnap lesz, de én akkor is dolgozni fogok az új matematikai tételemen, mert Májországban szeretnék élni, ahol hízhat a májam, és nem Szarországban, ahol csak az ország anyaga jön ki belőlem.

Vasárnap
És kijött. Gyönyörű a levezetés. A végeredmény itt van a táblámon:



 

 

*

Kommentek

nevton
Kilopott naplórészletek? Ez a blog is elvincentinfósodik?

Rózsa Sándorné
@nevton:
Én semmi vállalhatatlant nem látok a mandineres naplóban. Mi rossz van abban, ha valaki a politikában dolgozik? Ezt teszik az úgynevezett "civilek" is, csak ők még be sem vallják.

HaGólem
Kedves Vincentes barátom, én sárga irigységgel olvastam a naplódat. Jó volt látni, hogy a határozott politikai attitűdjeid nem mennek a mentális egészséged rovására, és jut energiád az alkotó munkára is. Lieben und arbeiten!

gonoszbanya
@HaGólem:
A rezsimszolgák és az újnyilasok nem tudják, de csak motiválnak az alkotó munkára. Én a lokális amenábilis csoportokkal akarok foglalkozni, ha közben a mandineres rezsimpatkányoktól abszolúte fel is fordul a gyomrom.

nagykaa
@gonoszbanya:
Akkor a mandiner egy totális hasmenábilis csoport?
Mert itt vannak...

gonoszbanya
Mi van, a mandineresek is itt kommentelnek??? :(((

Rózsa Sándorné
A vincentesek is itt kommentelnek? :(((

pupvanegyahatamon
@Rózsa Sándorné:
Igen, itt vannak sajnos, és mocskolnak minket, hogy kirekesztők, antiszemiták, rasszisták meg nem tudom milyenek vagyunk. Ők persze genetikusan felsőbbrendűek. Utólag is kiérdemlik a numerus clausust.

Princip
@pupvanegyahatamon:
Ezek a vincentesek húzzanak már el!

Nemszázas
@Princip:
Jól van Gabriló, elhúzunk. Titeket húzunk el, egy platós furgon után kötve. Az út porában piros csíkot húzunk a véretekkel a minisztériumtól a számonkérőszékig vésztörvényszékig demokratikus emberjogi bíróságig. De előtte még szétrúgjuk a seggeteket.

mandinericus
@Nemszázas:
A hangnemetek benneteket minősít. Lelepleztek, fenyegetőztök. Máris úgy érzem magam, mintha a Duna-parton állnék hatvanhét évvel ezelőtt, levetett cipővel, tarkómon egy pisztoly csövével.

Nemszázas
@mandinericus:
Nem érdekel a nyavalygásod. A lámpavasak közé kifeszített beleitekre lesz kiteregetve a lenyúzott bőrötök.

Őrült Vince
@mandinericus:
A hétvégi tüntetés arcotokon csattanó pofonja után úgy vélem, látni fogjuk még a gyomortartalmatokat. Hogy kiokádjátok, vagy híg fosként folyik végig a lábatok szárán, vagy henteskéssel kell majd kivágni belőletek, az már tirajtatok múlik.

jobbray
@Őrült Vince:
Pofon? :D Szánalmasak vagytok ti is, meg a tüntetésetek is. :DDD A tüntetésről csak azért írtunk annyit, mert minden fontos szerzőnk szerette volna elmondani, hogy mennyire nem érdekli. Ti pedig a stílusotokkal kiírtátok magatokat a valamennyire is komolyan vehető blogok sorából.

tataroz
@jobbray:
A kormányotok a tökünkön ugrál, amihez ti vígan énekeltek, és azt várjátok, hogy ne ordítsunk, és fogjuk vissza magunkat? Hát nem: igenis ordítunk és alig várjuk, hogy a tökötökkel legyen kipeckelve a vigyorgó pofátok.

jobbray
@tataroz:
Mondhatom, szép. Ki akartok irtani minket, és még ti náciztok másokat?

gonoszbanya
@jobbray:
Cicanyuszibogár, honnan veszed, hogy itt bárki bántani akar? Főleg téged, aki egy senki vagy, különösen hozzám képest, ezért nem is akar bántani senki. Mármint közülünk. De Árok Kornél tűzoltó vezérezredes, na ő majd kiadós együttlétben részesít egy tűzoltófecskendővel. Tulajdonképpen féltünk titeket...

Őrült Vince
@jobbray:
Kurvára megnéznénk Nem kívánjuk nektek, hogy a ti májatokból készüljön a pástétom a rezsimbuktatás utáni tűzoltó-bulira. Csakhát a politika veszélyes üzem. De talán elintézhetjük nektek, hogy viszonylag ép bőrrel megússzátok.

Princip
Na, itt vagyok megint. Látom, az agresszív és mások adatait kiteregető vincentesek borzasztóan irigyek arra, hogy én a tehetségemmel és a szorgalmammal már 25 évesen minisztériumi tanácsadó lettem. Az én koromban gonoszbanya mennyire volt sikeres?

butyto
@Princip:
Ujujujjj.
Az olyan emberke, aki bármi rosszat ír a Vincentekről, azzal fejben komoly nagy bajok vannak. Az ilyen delikvens gondolja át a dolgokat alaposan, csiszoljon még a szövegértésén, aztán jöjjön vissza és fusson neki még egyszer.

gonoszbanya
@Princip:
Öcsi, én a te korodban Amerikába mentem doktorálni olyan egyetemre, ahová téged portásnak sem vennének fel. Szemben a nullatudású mai elitünkkel, én igazi egyetemen tanultam.

bikkmakk
@gonoszbanya:
Igazi egyetemen tanult? Azt hittem, labirintusban. Nyöhehe.

gonoszbanya
@bikkmakk:
Anyukádat patkányozd.

bikkmakk
@gonoszbanya:
Gondolhattam egérre vagy Thészeuszra is. Labirintust emlegetni nem bűn. A másik édesanyját emlegetni bűn. Azért nem lesz pardon. Két éve várom, hogy bejöjjön az egyetemi szobámba, hogy pontot tegyünk a vita végére.

a csősz
Uraim, látom, verekedni akarnak. A városszéli kiserdőt most vasárnapra lefoglalták a ferencvárosi és újpesti drukkerek. Beírhatom Önöket szombatra?

Őrült Vince
MENE-KÜLJE-TEK!
MENE-KÜLJE-TEK!

jobbray
@a csősz:
Nekem ez ellenkezik a hitemmel.

bikkmakk
@a csősz:
Vincenték tudják az összes elérhetőségünket. Ha verekedni akarnak, nekik kell megkeresniük minket.

gonoszbanya
@a csősz:
Nem fogok hazautazni Májországból szarszagú Madzsarisztánba egy verekedés kedvéért. Nem is kellek hozzá, majd Árok Kornél tűzoltó marsall és csapatai elintézik.

tataroz
@a csősz: Én sem fogok ezért vidékről felutazni.

Princip
@a csősz:
Nekem nem jó a szombat, politikai tanácsokat kell írnom.

Nemszázas
@Princip:
Pedig az ország érdeke az lenne, hogy akkor inkább verekedj.

Princip
@Nemszázas:
Tele a gatya? Nem jössz a kiserdőbe?

Nemszázas
@Princip:
Hogy beazonosítsatok és a NER szellemében tönkretegyetek? Hogyisne!

Őrült Vince
Hát, ha mások sem mennek, akkor én sem.

mandinericus
@Őrült Vince:
Ha ti nem jöttök, akkor mi sem.

a csősz
Uraim, időközben szombatra is bejelentkezett két szurkolói csoport. Akkor talán majd máskor. Csak szóljanak időben! Manapság elég hamar betelik az előjegyzési naptár. Várjuk Önöket szeretettel!
 

27 komment

Címkék: paródia vincent mandiner

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr823332806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pásztörperc 2011.10.27. 07:25:51

Tényleg így eltrágárultunk mostanság? Őszintén sajnálom...

szempontpuska 2011.10.27. 08:24:19

@Pásztörperc: nagyon.
Viszont ha ezt a posztot nézem valamennyire megérte. :-)))

HToma 2011.10.27. 09:20:03

Nagyon találó :D:D:D

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.10.27. 11:54:11

Ez miert nem latszik, ha csak ugy ramegyek a hartland.blog.hu-ra?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.10.27. 12:11:00

@Doomhammer: Sőt, nekem a képként berakott részek sem látszanak: a mátrix és a képlet. Pedig amikor kiraktam kora reggel, még minden rendben volt.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.10.27. 12:28:01

@Doomhammer: OK, megjavítottam, legalábbis nálam most jó. Köszönöm, hogy szólt!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.27. 13:06:11

fárasztóak már a kommentek. és szó mi szó poszt is

de a VII rezső jó

Pásztörperc 2011.10.27. 13:52:03

@Holger Hartland: Igggen, ez kellett. A képlet zseniális!

maroz 2011.10.27. 14:35:08

@Pásztörperc: Hát ezen én is fel vagyok háborodva!

Te sötétben lapuló eltrágárító, reszkess! ;)

ÁrPi 2011.10.27. 14:56:32

@Counter:

A kiserdő melletti kisszinpadon :)

HaKohen 2011.10.28. 22:16:03

@Holger Hartland:

Kedves Holger Hartland barátom, én sárga irigységgel olvastam a posztodat.

HaGólem

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2011.10.28. 23:17:11

Svéd Sebestyén és Dán Dániel kommentjei miért hiányoznak?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.10.29. 01:57:17

@HaKohen: Köszönöm. Hogy is írjam alá? Kókler Fartland? Bruhahartland? :)

@tölgy: Jó kis találós kérdései vannak. Kik ezek? Sebestyénből (= Sebastian) ismerek egyet, ő a vita idején valószínűleg a jó állapotú SZVD-63-masával lövöldözött a telke végében felállított Gyurcsány-bábura. De akkor ki Dán Dániel? Ha viszont egy ikernickre gondol, az nálam Thai Tamás és Káromkodó Károly, és ők most valahogy kimaradtak, nem szóltak annyit hozzá (talán mert liberálisokat filmeztek).

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2011.10.29. 09:45:19

Viccelődünk, viccelődünk? Aztán ha jön a NAV meg a Simicska, rinyálunk, mint a fürdős kurva?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.10.29. 22:08:21

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Miért, jön? Kösz a figyelmeztetést! :) Ne sértődjetek meg, hogy most nem szerepeltetek. Rólatok volt már poszt, nem is akármilyen apropóból, még januárban:

hartland.blog.hu/2011/01/14/igy_irtok_ti_a_mandiner_botranyos_posztja

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2011.10.30. 13:51:45

@Holger Hartland: Olvastuk, és nem tetszett. Sőt Lajos is olvasta, és neki sem tetszett. Gondoltuk, szólunk.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2011.11.04. 17:27:23

@Holger Hartland: na, az északi hűvös sina ira et studio, pártatlan és mértékadó Svéd Sebestyén és Dán Dániel hang hiányzik a fentiekből.
mandiner.blog.hu/2011/11/04/felelemrol_es_loveszarokrol/fullcommentlist/1#c14859484

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.11.04. 17:49:02

@tölgy: Bloggerként egyikre sem törekszem. :) A belinkelt kommenttel van baja? Jó szándékkal írtam. Sajnálnám, ha a mandineresek végképp elrontanák a blogjukat.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2011.11.05. 14:24:27

@Holger Hartland: baaaj?
Akkor még egyszer: "az északi hűvös sina ira et studio, pártatlan és mértékadó Svéd Sebestyén és Dán Dániel hang hiányzik a fentiekből."
Ennél pozitívabb hogy lehetnék?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.11.05. 15:22:11

@tölgy: Ja, hogy magától ez pozitív. :) Tényleg. Köszönöm, nem számítottam rá.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2011.11.05. 18:41:34

@Holger Hartland: A Nagy Ironizátor is eltévedhet a csűrcsavarok között: mi is az üzi?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.11.06. 11:42:50

@tölgy: Milyen üzi? A legutóbbi kommentem üzije annyi, hogy először félreérthettem a maga üzijét, mert ezek szerint magánál a sine ira et cetera nem érdem, sőt.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.21. 18:24:03

Bocsánat, de @pupvanegyahatamon nem ismeri az ékezetes betűket.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.11.21. 18:26:44

@El Topo (Sgt. Elias): A filmeknél ezt hívják goof-nak, és a rajongók lelkesen gyűjtik.

2011.11.24. 19:28:08

a felét se értem, de amelyik felét majdnem értem, az rohadt jó :D

RoFä 2011.11.24. 22:22:54

Hat ez a kibaszott zsenialistol egy jo zsiros hajszallal innen van, viszont kimunkalt es vicces, nagyon komoly iparosmunka.
Csak igy tovabb
ps
pupvanegyahatamon elso kommentje na az surolja, karcolja...de holnap biztos talalnek mas gyongyszemeket ha lenne idom ujraolvasni az egeszet
süti beállítások módosítása