Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

A balliberalizmus elvezethet a pedofíliához (avagy a Fidesz és az LMBTQ-ügyek)

2022.01.20. 18:17 Holger Hartland

A balliberálisok napokig azon pörögtek, hogy Orbán Viktor szerint "a homoszexualitás elvezethet a pedofíliához". Ment a szokásos felháborodás, hisztéria, sivalkodás.

Csakhogy Orbán Viktor nem mondott ilyet.

Ellátogattam a közmédia weboldalára, és meghallgattam az interjút. Itt van, 26:22-nél kezdődik a vonatkozó rész. Nem azt mondja. Meg lehet hallgatni, ott van. Tény. A szöveget a kormany.hu weboldaláról másolom ide, mert ott is megjelent, és pontos:

"Tehát el kell fogadni, hogy a gyerekeink védelme feltétlen elsőbbséget élvez. Ez a pedofília kérdése. De most nem erről beszélünk, mert a magyar törvények ezt jól megoldják, hanem egy másik jelenségről beszélünk – aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához, vagy nem, erről van egy nagyon nagy vita, de ezt most én nem tartom fontosnak –, a másik jelenség az, hogy bizonyos szexuális szokásokat, amelyeket a szülők egyébként nem fogadnak el, vagy nem szeretnék, ha a saját családjukban is megjelenne, ezt népszerűsíti az állam vagy az iskolai rendszer, vagy megengedi az iskolai rendszer azt, hogy ilyen népszerűsítő, propagandisztikus előadásokat a szülők megkérdezése nélkül a gyerekeink elé tárjanak."

Elemezzük a szöveget iskolás szinten:

Mi vezethet el a pedofíliához? - Egy "másik jelenség".

Mi ez a másik jelenség? - Az, hogy az iskolarendszer a szülők számára nemszeretem szexuális szokásokat népszerűsít.

Tessék rákeresni arra, hogy "drag queen story hour", a képekre is, aztán eldönteni, hogy akarunk-e ilyet az óvodás gyerekeinknek. (Az enyém már nem óvodás, de kisiskolásként sem szeretném kitenni semmiféle balliberális-LMBTQ-stb agymosásnak.)

Egyébként Orbán Viktor megengedné, hogy a gyerekeink mindenféle "érzékenyítést" kapjanak - ha mi, szülők is megengedjük. Mert ezt is mondja ám az interjúban:

"Ahhoz is joga van a szülőnek, hogy azt mondja, hogy nem látok ebben problémát, ha az iskola így gondolja, akkor megengedem ezt az én gyerekem esetére is. De az a szülő döntése kell, hogy maradjon. Az a lényeg, hogy egyetlen magyar szülő se érezze úgy, hogy a gyermek, különösen a legérzékenyebb idő- és életkorszakában való neveléséhez való kizárólagos jogát bárki elveszi tőle. Vagy attól kell tartania, hogy miközben neveli a gyerekét, a gyerek olyan hatások alá kerül, amiket ő nem akar, és meglepődve érzékeli, hogy eltávolodott tőle a gyermeke."

Ennyi! Orbán szövege tőrőlmetszett liberális alapvetés, mondhatnánk. Az egész, pár napig tartó rágalom- és gyűlöletkampány egy hazugságra épült. A balliberálisok hazudtak arról, hogy Orbán mit mondott.

De ha már hazudtak, akkor ne álljunk meg, és ha már itt van ez az interjú, idézzünk még belőle. Orbán ezt is mondta:

"Magyarország egy olyan ország, ahol a felnőtt emberek, miután felnőttek, és felelősséget tudnak vállalni a saját életükért, nem kell, hogy más vállaljon ezért felelősséget, a saját belátásuk szerint alakítják az életüket a törvények keretein belül. Például, hogy hogyan élnek, mi a szexuális szokásuk, irányultságuk, ez nem tartozik a kormányra, nem tartozik a politikára, talán még a szomszédjukra se, ez már persze kicsit nehezebb kérdés, de ez az ő dolguk. Magyarország egy szabad ország, ahol a felnőtt emberek szabadon választják meg az életformájukat. És ez jól van így, ezért harcoltunk a kommunizmus idején, hogy a kommunisták ne mondják meg nekünk, hogy hogyan kell élni, majd az emberek azt el fogják dönteni."

Kőliberális duma. Részemről rendben is van. Teljesen összhangban egyébként azzal, amit Orbán pár éve is mondott, amikor valamiféle "homofóbia elleni világnap" alkalmából kérdezték. És teljesen összhangban azzal is, ami a Fidesz gyakorlatának látszik. Szájer-ügy: emlékszem, milyen jól szórakoztak rajta a balliberálisok. Nekem nem volt bajom vele, pont azt mutatta meg az eset, hogy a Fideszben valaki három évtizeden át lehetett vezető politikus úgy, hogy közben biztosan tudták róla, milyen vonzalmai vannak. Most meg az Ungár-pereputty követeli, hogy álljanak elő a fideszes melegek. Röhej. Kit érdekel? Mióta számít egy politikusnál, hogy milyen szexuális vonzalmai vannak? (Vagy bárkinél, munkaügyben?) Ma-gán-ügy.

Az a helyzet, hogy amit klasszikus értelemben liberális hozzáállásnak nevezhetünk, azt ma leginkább a Fidesz képviseli. Amit meg ma liberalizmusnak neveznek, az rég nem liberalizmus, hanem valami romlott, bolsevista "woke" katyvasz. Ráadásul hazug is.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr8216819674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2022.01.20. 20:21:02

A balos média persze nem ütődött, hanem utasítást teljesít. Nyilván ezzel a hazugsággal nem nyernek Orbán ellen, inkább csak a hazai belvárosi gyűlölködő liberálissal hitetik el, hogy újabb muníciót kapott Orbán ellen. A valódi célpont a külföld, mert ott a korrekt jelentést nem tudja leellenőrizni a fogyasztó.
Orbán a maga módján liberális, de ez nem jelent egyenlőséget a marxista baloldali liberalizmussal, ezért is nevezi magát illiberálisnak. Ezt persze félremagyarázzák ás antiliberálist kreálnak belőle.
Valamikor a liberálisok a demokráciáért harcoltak az arisztokrácia ellen. Manapság a liberálisok az arisztokrácia lakájai és az elnyomásért küzdenek.

gigabursch 2022.01.21. 10:08:57

Mindig átlátszóan hazudnak az élet- és emberellenes szipolyozó internáci retkek.

Begren 2022.01.23. 19:59:35

Márki-Zay is őszintén meglepődött, hogy gójként csak nagyon szűk értelemben ejtheti ki a zsidó szót. (pl. "mindig rajongtam a zsidó kultúráért") Tényleg nem könnyű eldönteni, hogy akkor most mi lenne a "nem zsidók" részéről a megfelelő hozzáállás, amibe a ballibek nem kötnének bele? Úgy tenni, mintha pl. egyes közszereplők zsidó volta nem is létezne? Mert ennek említése már listázás, meg gázkamra és Dunába lövés? De ez akkor nem olyan, hogy nem ismerik el őket?? Nehéz a kenyere annak, aki meg akar felelni nekik...

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2022.01.25. 09:16:07

A balliberálisok hazudtak arról, hogy Orbán mit mondott.
- Nahát, mik vannak. No és mi változott?

Az ominózus eset lett volna OV "köteles beszéde". Az ellenzék állapotát mutatja, hogy már nincsenek új ötletei. Kicsit olyan, mintha krumplistésztát melegítettek volna fel, pedig ez csak a káposztával működik. Hát, úgy is sikerült :) .

@megamovieboy:
"Valamikor a liberálisok a demokráciáért harcoltak az arisztokrácia ellen. Manapság a liberálisok az arisztokrácia lakájai és az elnyomásért küzdenek."
- Tavaly előtt összegyűjtöttem a liberalizmus problémáját, mert megérdemelt egy tisztázó posztot. Ajánlom: magan-galaxis.blog.hu/2020/05/17/liberalizmus_ertelmezes
Remélem benne van minden, amit érdemes nagyvonalakban megemlíteni.

JuAn 2022.02.27. 21:40:45

Ellentettjére igen, de erre nem látok hivatkozást:

"A balliberálisok napokig azon pörögtek, hogy Orbán Viktor szerint "a homoszexualitás elvezethet a pedofíliához". Ment a szokásos felháborodás, hisztéria, sivalkodás."

Szerintem úgy lett fair, ha az(oka)t is linkeled.

JuAn 2022.02.27. 22:25:13

@JuAn: a volna kimaradt, bocsánat

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2022.03.08. 18:01:31

@JuAn: Hadd ne kelljen már mindent linkelnem, lusta lettem ehhez, ez csak egy blog. Most hogy írjak pl. posztot a háborúról, ha ott is mindenhez linket kell adnom. :D Egy link per poszt! Ebben volt kettő, akkor a következőben egy sem lesz, már ha megírom. :)

Nehogy már innen kelljen megtudnia bárkinek, hogy mit írtak a ballibek Orbánról meg a neki hamisan tulajdonított szövegről.
süti beállítások módosítása