Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

Elég volt a köcsögparádéból

2012.07.10. 16:08 Holger Hartland

Vasárnap ismét köcsögparádé volt Budapesten. Szerencsétlen, beteg lelkű, ferde hajlamú emberek vonultak az utcára, hogy szemérmetlenül kérkedjenek másságukkal és megbotránkoztassák a tisztességes polgárokat. Az még a legkisebb baj, hogy ottlétükkel akadályozták a forgalmat, és ezzel csorbították mások jogait a szabad mozgáshoz. Rosszabb, hogy jelentős költséggel járó többletmunkát okoztak a rendőrségnek - érdekelne, mennyibe került az adófizetőknek, hogy ezek a köcsögök parádézhassanak. Még rosszabb, hogy megjelenésükkel undort keltettek a jóérzésű emberekben, rombolták a közerkölcsöt, a közrendet és a közbiztonságot, és láthatóan még büszkék is voltak erre. Ami pedig a legrosszabb: rossz példát mutattak az őket esetleg látó kiskorúaknak és káros hatást gyakorolhattak gyermekeink egészséges fejlődésére. Hab a tortán, hogy a vasárnapi köcsögparádéjukkal szégyenbe hozták azokat a szerencsétlen társaikat is, akik talán részben egyetértenek velük, vagy akiknek esetleg vannak hasonló hajlamaik, de nem viszik azokat az utcára, és próbálnak a társadalomba beilleszkedve normális életet élni.

Leszögezném: senkinek a gyülekezési jogát nem vitatom el, még a vasárnap délután parádézó köcsögökét sem. Ha nagyon akarnak, hát menjenek az utcára. De akkor viselkedjenek rendesen, és ne provokáljanak. Vagy ha ez nem megy, éljék ki a hajlamaikat otthon a négy fal között, ott nem zavarnak senkit, és nincs is hozzá senkinek semmi köze. De ha kiviszik ezeket a ferde hajlamokat az utcára és ott mutogatják, azzal csak undort és megbotránkozást keltenek. Állat módjára üvöltöznek, fenyegetőző hordaként viselkednek, majomként rázzák a kordonokat. Kigyúrt, kopasz, bűnöző külsejű verőemberek büszkén mutogatják magukat. Soraikban lecsúszott, fogatlan alkeszek osztják az észt. Szájkosaras rendőrkutyát rúgnak fejbe (beilleszkedni próbáló társaik, például Vona Gábor el is határolódnak ettől), és korábban az is előfordult már, hogy - természetesen csak túlerőben - súlyosan bántalmaztak békés járókelőket.

Én igyekszem velük toleráns lenni és elfogadni őket, mert ők is emberek, de azért ez már túlzás. Ezt már nem kellene. Mint mondtam: csinálják otthon a négy fal között. Akinek pedig nem tetszik a melegfelvonulás, ne menjen oda. Számtalan egyéb remek vasárnapi program létezik: lehet strandra menni vagy kirándulni a hegyekben, hideg sört iszogatva forma 1-et nézni, levinni a gyereket a játszótérre vagy a fagyizóba, vagy éppen rábízni a nagyszülőkre és csinálni egy következőt az asszonnyal. És még sorolhatnám. Annyi egészséges elfoglaltság van. Nem kellene a melegfelvonulás mellett a kordon túloldalán köcsögparádét rendezni. Elég volt a köcsögparádéból.

26 komment · 1 trackback

Címkék: humor tüntetés abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr504642775

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elég volt a köcsögparádéból 2012.07.10. 22:45:01

Nem kellene a melegfelvonulás mellett a kordon túloldalán köcsögparádét rendezni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.07.10. 19:49:13

Nézze, ha csinál egy stílusos coming outot, akkor azt mindenki szó nélkül tudomásul veszi: de így már örökre magához tapad a pofátlan, retkes, szutykos, szodomita provokatőr buzi képe.

ü
bbjnick

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.07.10. 20:44:32

@bbjnick: Ha nem vagyok buzi, csak utálom a náci barmokat (nyugi, a ballib barmokat is), azt milyen coming outban mondjam el? Ha nem tartozom politikai táborhoz, hanem külön véleményem (és különvéleményem) van mindenről, azt milyen coming outban mondjam el? Szerintem jó ez így. Aki meg akar pukkadni, tegye! :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.07.10. 21:15:35

@Holger Hartland:

Nézze, én nem tettem mást a kommentemben, mint hogy a maga által alkalmazott görbetükröt maga felé fordítottam. Ezt mutatta.

ü
bbjnick

tistedur 2012.07.10. 23:30:22

@Holger Hartland: :) így jár az, aki egyik lövészárokba sem akar bemászni.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.07.10. 23:42:04

Ha tudnák, hogy mi lesz a következő! :) De nem mondom meg. :)

S=klogW 2012.07.11. 04:58:14

@tistedur: vannak lövészárkok melyekbe még veszélyesebb _nem_ bemászni

@Holger Hartland: mármint további lövészárkokba be nem mászást fog bemutatni? hajjaj ...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.07.11. 07:15:30

most nagyot csalódtam benned

mekkora egy b*zi vagy. emellett ez nem szellemes, hanem unalmas, elcsépelt agyonrágott sablon.
de a mondanivalója miatt nagyot csalódtam benned.

hoplita 2012.07.11. 07:58:25

Látszat-kívülálló pozőrködés, ráadásul a huszadik bőrt próbálja a rókáról lerántani.
Inkább mentél vóna kocsmába...mindannyian jobban járunk.

hoplita 2012.07.11. 08:05:11

@Holger Hartland:

"...Ide lőjetek....!!!...."

Így még stílusosabb lenne...:DDD

Max, A Gondolkodó Birca · http://maxval.co.nr/ 2012.07.11. 13:03:12

Lássuk csak: van pár százalék buzi és pár százalék nyilas. De miért róluk beszélünk, s miért nem a csendes békés homofób többségről, mely nem kíván egyik szélsőséghez sem csatlakozni?

numberhunt · http://numberhunt.blog.hu 2012.07.11. 14:56:01

@Max, A Gondolkodó Birca: Miért is helyeselni való az, hogy a "többség" homofób? (Egyébként a homofóbok nincsenek többségben, azaz arányuk a társadalomban nem 50% feletti.)

Tud itt valaki egyetlen mondatot írni arról, hogy miért gyűlöli a melegeket, mit ártanak a melegek a többségnek? (Nem ér pedofíliáról, felvonulásról, bűncselekményekről írni, csakis az egyszerű és hétköznapi melegek elleni ellenszenv igazi okáról. Tényleg érdekel.)

Max, A Gondolkodó Birca · http://maxval.co.nr/ 2012.07.11. 14:58:53

@numberhunt:

A homofóbia nem ellenszenv, hanem a homoszexualités nevű betegség elutasítása. A normális ember homofób, mint ahogy rákfób és cukorbetegségfób is, ez nem jelenti, hogy utálná a rákosokat és a cukorbetegeket.

numberhunt · http://numberhunt.blog.hu 2012.07.11. 15:02:01

@tesz-vesz: Hartland mondhatná, hogy utálja az állatkínzókat -> Hartland emiatt állat volna?

Hartland mondhatná, hogy utálja a négergyűlölőket -> Hartland emiatt néger volna?

.
.
.

Bár a zalaptörvény nem nevesíti, de az ostobasághoz való jog az egyik legalapvetőbb, de hivatkozni rá mégis kevesen szoktak. Vajon miért?

numberhunt · http://numberhunt.blog.hu 2012.07.11. 15:04:50

@Max, A Gondolkodó Birca: Bocsáss meg, szeretném azt írni, h szimplán hülye vagy, de nem teszem!

A homoszexualitás nem betegség! Miért nyitnak meg lezárt szakmai vitákat ahhoz nem értők, mint te? Vagy miért sikk tényeket ilyen primitív módon szembe hazudni.

Max, A Gondolkodó Birca · http://maxval.co.nr/ 2012.07.11. 15:07:54

@numberhunt:

De, betegség, oka genetikai. A betegségek listájáról nem orvosi, hanem politikai okokból vették le, a homoklobbi követelésére.

Ezek az igazi TÉNYEK. Ne a homoklobbinak higgy! Ők - érthető módon - hazudnak médiáikban.

numberhunt · http://numberhunt.blog.hu 2012.07.11. 15:20:35

Feltéve, de nem megengedve, h a betegségek közé sorolod, és előbb említetted a rákosokat és a cukorbetegeket - ez egy agyrém, h ilyet leírok -, akkor miért nem dobálják meg a mellrák ellen küzdő nők menetét, miért nem vernek meg cukorbetegeket a betegségük miatt? És tényleg a génbetegségekre a nyilas-fasiszta-náci-állatkínzó horda üvöltése jelent gyógyírt. Beteg emberek ellen erőszakosan tüntetni kellene?

Éltél az egyik - fent már említett - alapjogoddal, írtál is ma megint kedved szerint, feladat letudva, nyugodj meg, pihenj. :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.07.11. 15:29:53

@numberhunt:

A rákbetegek a rák jogaiért vonulnak, azt követelik, hogy szabadon falhassa fel őket a halálos kór?

ü
bbjnick

Max, A Gondolkodó Birca · http://maxval.co.nr/ 2012.07.11. 15:30:31

@numberhunt:

Ha elkezdenének a cukorbetegek és rákosok is követelőzni, előbb-utóbb ott is lenne ellenreakció.

Max, A Gondolkodó Birca · http://maxval.co.nr/ 2012.07.11. 15:34:55

@bbjnick:

Pontosan, az ex-homokos szervezetek küzdelmét minden rendes ember erősen támogatja. Éppen a homoklobbi az, mely gyűlöletkampányt folytat ellenük. A homoklobbi sajnos NAGYON intoleráns társaság, náluk a tolerancia azt jelenti "vagy egyetértesz velünk önként vagy eltaposunk!". Ennek a neve sajnos nem tolerancia, hanem lelki terror.

A nyilasokt még a homoklobbinál is jobban utálom, de nem gondolom, hogy csak ez a két alternatív áll előttünk: én személyesen mindkét szélsőséget elutasítom.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.07.12. 16:20:07

@numberhunt: mi különbség van a zsidó és a filoszemita között, hogyha mindkettő ugyanazt ágálja?

de én nem feltétlenül ebben az értelemben használtam.

Dr_utcai_arcos 2012.07.20. 09:21:32

Kemény vagy csoki.Csak a kordonhoz nem mertél volna közel menni, de itt te vagy Izomhartland.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.07.20. 12:08:55

@Dr_utcai_arcos: Semmi keresnivalóm a kordon környékén. A melegfelvonuláson azért nincs, mert nem vagyok meleg, sem pedig melegjogi aktivista. A kordon túloldalán pedig azért nincs, mert nem vagyok náci köcsög.
süti beállítások módosítása