Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

Rejtvény! Frissítve: megfejtéssel

2016.03.18. 22:12 Holger Hartland

Kikről írták, hol írták, és milyen ember írta?

Kicsit változtattam a szövegen, hogy nehezebb legyen rákeresni. De a lényege változatlan.

"A szavazók árnyalt üzenete így szól: dögöljetek meg, szarházi pénzeszsákok! A párt szavazói pontosan az ellenkezőjét akarják, mint amit a pártot pénzelők és a tanácsadók osztálya. Nagyítóval kellene keresni a történelemkönyvekben még egy olyan pártelitet, amelyet így küldenek a fenébe a szavazói... Az elit a képünkbe röhögött. A szavazatunk, az kellett neki, de utána fütyült ránk és hazudott nekünk."

Tanulságokat nem vonok le - akinek sikerül megfejteni, le tud vonni maga is. Nem is egyet.

 

Frissítés - íme a megfejtés:

"Voters deliver subtle message: die donor scum"

Vagyis az amerikai Republikánus Párt - az ottani jobboldali-konzervatív párt - elitjéről írta nem más, mint az odamondogatásairól híres, ugyanakkor megkérdőjelezhetetlenül patrióta, jobboldali és konzervatív amerikai publicista, Ann Coulter. Mintha megbolondult volna a világ: az amerikai republikánus elit úgy árulja el a hazáját, hogy az a liberálisoknak is "becsületükre" válna, ezzel szemben az elitet a jobboldalra szavazva pokolra küldő köznép lázadását egy kőgazdag ingatlanmágnás vezeti. Azoknak van igazuk, akik szerint ma nyugaton a "konzervatívok" is liberálisok, jobboldalinak lenni pedig a legnagyobb lázadás. Happy endre ott is, itt is kicsi az esély, de nem szabad birkaként, harc nélkül hagyni, hogy lassan lemossanak a térképről.

2 komment

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr538497658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

komolytalan samu 2016.03.28. 15:30:02

Mindennek a teteje és a legalja volt a national review cikke, ahol a fehér melós középosztályt erkölcsileg védhetetlen kihalásra érdemes drogfüggőknek nevezték. A cikkben a lenézés, a gőg esszenciája mégis ez a hanyagul odavetett mondat volt: "Economically, they are negative assets."

Azt még érteni vélem, hogy a demográfia rákényszeríti a republikánus elitet a nyitásra a latinok felé, de ez a fenti hányadék gyakorlatilag mindenre feljogosítja a szavazókat. Még Trumpra is.
süti beállítások módosítása