Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

Minek örülsz, nigró?

2016.06.16. 00:03 Holger Hartland

Nyertetek egy meccset az Afrika-kupán? Mbwabanga nemzeti tizenegye most megmutatta, mi? Hát kezdjük azzal, hogy azt a Zambiát vertétek, amelyik azért messze nem a legjobb afrikai csapat. Megnézném, hogy mire mentek a kontinensbajnok ellen. Vagy a mi európai csapatunk ellen. Bizonyítsatok egy vébén, oda eleve nem tizenhat magatokfajta majomcsapat juthat ki, hanem csak öt.

Buta majmok vagytok. Észre sem veszitek, hogy a Zambia elleni 2-0-ás győzelem is csak arra jó, hogy eltakarja előletek, milyen állapotban van az országotok. A mbwabangai gazdaság az összeomlás szélén, borzalmas a szegénység, romokban hever az oktatás, középkori az egészségügy. A vezéretek, Orbagumbi elnök mindent ellop a haverjaival, ti pedig tapsoltok neki és örültök a nyomorult 2-0-nak. Elnyomjátok a mukakebele kisebbséget, akik emiatt százezrével tolják ide hozzánk az undorító, füstös képüket kénytelenek nálunk menedéket keresni. Észre sem veszitek, hogy Orbagumbi azért építteti nálatok azt a sok stadiont, hogy a világ szeme ne lássa, mikor összegyűjti és lemészárolja bennük a mukakebele gyerekeket a kannibál bandátok. Reménytelen, szar, büdös, bunkó népség vagytok egy reménytelen, szar, büdös országban.

Ha a pénzeteket foci helyett értelmes dolgokra költenétek, talán lehetnétek akár egy kicsit emberszerűek is. Focizni a majmok is megtanulhatnak - ti vagytok rá a bizonyíték -, civilizált országot építeni, ahhoz már emberekre van szükség. Olyanokra, mint mi. Én például egy piacvezető élelmiszeripari világcégnél dolgozom. Amíg ti egymást ölitek, mi virágzó gazdaságot építünk. Most éppen tőletek várunk egy nagyobb hússzállítmányt: bagóért vesszük, feldolgozás után pedig pont nálatok, a ti piacotokon adjuk el mukakeburgernek egész jó pénzért. Látod, így kell csinálni.

Na, nyugi már, ne bomolj. Szimpatikus gyerek vagy, mondok valamit. Kijöhetnél ide. Itt minden sokkal jobb. Lehetnél a cégnél junior meat manager, mint én. Nem, nem fognak leniggerezni, ott lesz a kezedben a csontfűrész meg a bárd. És lehet kapni fehérítő krémet. Minden este magadra kened, egy-két év múlva fehér leszel. Nem, én még csak öt hónapja kenem, azért nem látszik rajtam. Öt hónap nem elég, legalább egy év kell, vagy több. Függ attól is, hogy a bőröd hogyan reagál.

Mi? Nem hiszel nekem? Nem jössz? Akkor dögölj meg Afrikában, feka majom!

9 komment

Címkék: humor abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr168813406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.06.16. 06:42:13

Csak az akcentus és némi affektálás hiányzik :) .

kalbász 2016.06.16. 12:48:48

"Ha a pénzeteket foci helyett értelmes dolgokra költenétek"

Pl? Nyugdíjemelésre?

Ennyire nagyon fáj?

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2016.06.17. 20:04:17

Kemény dolog az identitástalálás, és ezt általában senki sem díjazza, a mai világban. Megtalálta magát is valahol? Kit érdekel. Főleg azt nem díjazzák, ha véletlenül találkozik a megtalált identitás valaki máséval. Az nem lehet, csak az övékkel lehet, egyébként vége a nagyszerű, eddig konkrétumok nélküli világállamnak.
Rémes:) Tartson ki, hamár.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2016.06.18. 00:22:17

@Mihint: Ez itten a másokéról szól, amit elvesztettek. Becsületes megtalálóként visszaadnám, csak hát nagyon nem akarják, büdösnek és piszkosnak találják - de mivel ők dobták direkt a sárba, én ugyan ki nem mosom nekik.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2016.06.19. 15:16:09

@Holger Hartland: Jogos. Azért a Magáé megvan még? Nem kell kimosni, meg ilyenek? Mert az azért jó lenne.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2016.06.20. 15:40:59

@Mihint: Magából meg "Rébusz bácsi" lett? Nem értem a kommentjeit. Ezt a legutóbbit sem. Mi lenne a jó: ha meglenne az identitásom, vagy ha ki kellene mosni? :) Megvan egyébként, ahogy mindig is, mosni meg nem kell, mert minél jobban szennyeznék balról, annál tisztább lesz. :)

Begren 2016.06.24. 09:25:22

A végén még beperel a Vincentblog, mert ellopod a "szellemi tulajdonukat"! :-)

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2016.06.25. 00:52:02

@Holger Hartland: Ne haragudjon, úgy tűnik, hogy csak egy rosszízű tréfa volt, amit írtam. Igazából azt akartam mondani, hogy tetszett az iróniája :)

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2016.06.25. 12:40:26

@Begren: Nem hiszem, hogy olyan szabálykövető és tisztességes módszert választanának, mint a jogi út... :)

@Mihint: Eszemben sem volt haragudni - tanácstalanul bámultam, hogy szándékosan ír-e nekem rejtvényt, és mi lehet a megfejtés. :)
süti beállítások módosítása