Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

Váratlan fordulat az Álsemjén-ügyben

2011.10.21. 14:19 Holger Hartland

Friss hír:

Váratlan fordulat az Álsemjén-ügyben

2011. október 21. péntek - Orsolya

Sajtótájékoztatót tartott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az általa még júniusban tett feljelentés ügyében. Mint ismeretes, a politikus azután fordult a hatóságokhoz, hogy egy ismeretlen személy a nevével és fényképével visszaélve mikroblogot indított, melyen Semjén Zsoltnak adta ki magát és a politikus nevében parodisztikus bejegyzéseket tett közzé. A Központi Nyomozó Főügyészség azóta sorra hallgatta ki a mikroblog regisztrált olvasóit, hogy kapcsolati hálójuk feltérképezésével jusson a tettes nyomára.

Semjén Zsolt a feljelentés ügyében tartott mai sajtótájékoztatóján váratlan bejelentést tett:

- Álfeljelentés volt. Az elkövetőnek nem kell további retorzióktól tartania - közölte a kereszténydemokrata politikus, majd hozzátette: az elkövető igen kellemetlen perceket okozott neki, amikor egyes politikustársai, valamint a képviselői fogadóóráján a választói felháborodottan kérték számon rajta az ál-Semjén által írottakat. - Ahogy a közmondás tartja, kölcsönkenyér visszajár. Most, hogy én is szereztem az elkövetőnek és a többi rajtam röhögőnek néhány kellemetlen percet, kvittek vagyunk. A feljelentést visszavonom.

Semjén Zsolt azon óhajának is hangot adott, hogy személyesen is megismerkedne a tréfás bloggerrel: - Szívesen vendégül látnám például egy vadászaton. A szalonka-kvótát már 2014-ig lekötöttük, de például egy medvevadászat életre szóló élmény lehetne ismeretlen felebarátomnak. A medvejelmezt persze ingyen biztosítjuk neki. Csak vicceltem, he-he-he! A szót komolyra fordítva, már csak azért is jó lenne beszélgetnünk, mert néhány bejegyzésében látok fantáziát jómagam is.

Névtelenséget kérő kormányzati forrásaink szerint a kormány tegnap Semjén Zsolt vezetésével különbizottságot hozott létre a szenteltvíz adójának csökkentésére vonatkozó javaslat kidolgozására.
 

5 komment

Címkék: paródia ál semjén

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr313319980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.10.21. 15:04:48

Biztos forrasbol tudom, hogy azert vonta vissza a feljelenteset, mert a rendori szervek eljutottak Semjen Zsoltig. Eros a gyanu, hogy Semjen volt az alSemjen is.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.10.21. 23:45:56

@Doomhammer: De akkor miért jelentette fel - saját magát?...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.10.22. 12:19:40

@Holger Hartland:
A látszat kedvéért. Azt hitte, feltűnés nélkül jópofizhat a twitteren, de aztán megjelentek a követők ...

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.10.23. 01:10:15

@Doomhammer: A twitteres jópofizásnak nem éppen célja a feltűnés?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.10.23. 22:30:14

@Holger Hartland:
Honnan tudhatta volna ezt Semjén-álSemjén? Ő azt hitte, hogy a twitter cool és meghívta néhány barátját követőnek. Azt nem gondolta, hogy valaki köp és megjelennek az internetes hecclegények, mint személyi követők.

Tanult a dologból, a Fácsén már álnéven van fenn.
süti beállítások módosítása