Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

Tiszta és átlátható választásokat!

2013.06.25. 18:44 Holger Hartland

Már megszokhattuk a ballibsiktől és az emberijogistáktól a kettős mércét, mégis megdöbbentő, milyen pofátlanságokat engednek meg maguknak újra és újra. Tisztaságot és átláthatóságot követelnek, mikor pedig ők maguk terveznek választási csalást, nemzetközi együttműködésben. Igen, az Ergerberger a Bilderberger a Bilderberg-csoportról van szó, melynek titkos ülésén Vörösinges Vivi Viviane Reding (gyerekek, ide majd valami gusztustalan karikatúra kell! - a szerk.) világosan kifejtette, hogyan fogják az emberjogsik aláásni a jövő évi magyar országgyűlési választások tisztaságát. A ballibsik most persze idegesek és terelnek, de hiába. Megdönthetetlen bizonyítékok szólnak ellenük: 1) az ügyet megírta a Magyar Nemzet, 2) Viviane Reding pedig az egészet letagadta - ebből is napnál világosabb, hogy mire készülnek.

Szerencsére a magyar nemzet akaratának védelmében olyan kiválóságok álltak csatasorba, mint az ügyben rögvest feljelentést tevő mégsem tevő KDNP (csak szólok, hogy aki Semjén Zsolt szakdolgozatát emlegeti, az a bíróságon fog felelni érte!), és amit lehet, hogy kevesen vettek észre, a Mos Maiorumon blogoló filozófiaprofesszor. Míg a feljelentést, akár megteszik, akár nem, csak helyeselni lehet (szemkilövetést a hazaárulóknak!), a Professzor Úr sajnálatos túlzásokba esett - ezért is ragadtunk billentyűzetet.

Mert mi következik abból, ha a vezetőknek a nyilvánosság előtt el kell számolniuk még az egymás közti laza csevegéseikről is? A felheccelt, buta nép még követelni fogja, hogy a Miniszterelnök Úr is számoljon el, melyik futballstadion VIP-páholyában, kivel és miről beszélgetett, vagy hogy mi hangzott el 2010-ben a képviselőjelöltek meghallgatásakor a felcsúti rezidencián. Blaszfémia és ribillió! A felheccelt, buta nép még azt is követelné, hogy a hatalom számoljon el a trafikügyekről, a zöldhatóság elnökének diplomájáról, a gipszjakaboknak osztott pénzekről, és még annyi minden másról, hogy egy egész nép züllene visszaélésszerű adatigénylővé.

Persze, ha az emberjogsik azt akarják, hogy a hatalom és a pénz birtokosai számoljanak el - megkaphatják. Mert ki is a hatalom igazi birtokosa? Lapozzuk csak fel Magyarország Alaptörvényét: "B) cikk (...) (3) A közhatalom forrása a nép. (4) A nép a hatalmát választott képviselői útján, kivételesen közvetlenül gyakorolja." Tehát a hatalom a népé. Na és kié a pénz? A NAV statisztikája szerint 2011-ben a magyar lakosság összesen mintegy 8 ezer milliárd forint éves jövedelmet vallott be. Magyarán, miközben a mi tanácsadói, honlapszerkesztői és egyéb szerződéseink csak pár milliócskáról szólnak (különben is, azoknak is van, ők is így csinálják!), az intézeteink is megvannak potom pár száz millióból, a tisztelt nép ezermilliárdokat vág zsebre.

A tisztelt népnek, a hatalom és a pénz valódi birtokosának pedig ezek után van képe, hogy ne küldje vissza teljes létszámban a nemzeti konzultációt, ne jelenjen meg teljes létszámban a békemeneten, hogy a politikai véleményét zárt körben, baráti társaságban, vagy épp névtelen, gyáva kommentelőként vitassa meg, szavazni meg persze sunyi módon, rejtőzködve, titkosan akar, mint ezek a Bilderbergék.

A hatalom és a pénz birtokosainak döntései legyenek átláthatóak, ebben igazat kell adnunk az emberijogistáknak. Szabadság sem létezhet felelősség nélkül. Javasoljuk ezért, hogy mostantól a választások nyílt, név szerinti szavazással történjenek! Ez illik a magyar karakterhez, különben is, egyszer már bevált. Követeljük a tiszta, átlátható, nyílt választásokat!

2 komment · 1 trackback

Címkék: politika humor paródia

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr455377778

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.26. 13:41:21

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maroz 2013.06.25. 19:09:35

Én a BMX pártra szavaznék, bár az asszociációs kapcsolat nem túl vidám, ugyanis amikor életemben egyszer egy ilyen majomköszörűt kipróbáltam úgy tökön vágott az ülése, hogy majdnem én is pártot alapítottam, de szerencsére mondták, hogy a csillagok, amelyeket látok most már semmire sem köteleznek. Pedig milyen szép eredetmítosz lett volna...

Persze szavaznék én az MTB pártra is szívesen, a hatvannégy sebességesre, mondjuk némi asszociációs anomália itt is befigyel, egyszer fellökött a hegyen egy ilyen drótzerge, de hát kit nem.

Szóval szavaznék én, és ebben az se akadályozna meg, hogy a mindenféle három- vagy többetűsök milyen fájdalmas asszociációkat riasztanak fel bennem, mert megértettem az idők szavát, felfogtam, hogy aki nem velünk, az ellenünk, sőt, aki ignoráns, az is, bár lehet, hogy ez ugyanaz volt mint az előbbi, de mit tegyek, annyira szeretem ezt az "ignoráns" kifejezést, hogy háromszor is leírom. Na jó, csak kétszer, elszámoltam, bocsi.

Tehát szavaznék én, nyíltan, becsületesen, ahogyan az a balliberális magyar emberhez illik, de az nem járja, hogy ez csak jog, mert a kurva életbe már, én húzzam az igát az ignoránsok (na, ugye, hogy meglett a három?) helyett is??? Hát egy frászt! Követelem a balliberális euroatlanti humanista értékek nevében, hogy a szavazás ne csak jog legyen, hanem kötelesség is! Felnőttnek kötelesség, kiskorúnak dicsőség! Halál az ignoránsokra! Jé, ez már négy! És akkor mi van, ennyire tetszik, baj?!?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.06.25. 19:45:05

Nagyszerű és váratlan fordulattal csap le a Nép átláthatatlanságára.

Hiszen fejétől bűzlik a hal. Holger, magának tökéletesen igaza van: mindenki számára megismerhető, nyílt, átlátható ikszelés, vacsora melletti beszélgetés, edzőtermi öltözködés és bankszámlák nélkül itt soha nem lesz demokrácia.
süti beállítások módosítása