Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

Így írtok ti: itt a Mandiner eltűnt posztja

2011.01.14. 14:32 Holger Hartland

A napokban a Mandiner blogon komoly vihart kavart egy poszt, amely kigúnyolt néhány jeles balliberális megmondóembert falleológust. A posztnak azóta hűlt helye, csupán a szerzők bocsánatkérő posztja olvasható. Egy ismerősünk szerencsére kicsempészte az eredeti posztot és néhány jellegzetes kommentet, így ezeket most megmentjük az utókor számára. Következzék az eltűnt poszt, majd a kommentek.

*

Kilóra megvett falleológusok: egekben a filoszfarhát ára
Írta: Thai Tamás és Káromkodó Károly

Nem bírtunk ellenállni a kísértésnek, és kiszámoltuk, hogy az előző kormányzat által kilóra megvett falleológusoknak mennyi is a kilogrammonkénti ára. Mint megtudtuk, Dunkel Dalma 60 millió forintnyi támogatásban részesült "A konzervatív gondolkodás mint oximoron ontológiai értelmezési lehetőségei, avagy miért volt, van és lesz igaza Gyurcsány Ferencnek" című pályaműre, míg jeles kollégája, Ballibber Balambér 90 millió forintot kapott "A kirekesztő nyelvezet implikátumainak szubsztanciális és metafizikai megjelenése a kordonbontás aktusában" című kutatási témára. Miután az illendőség tiltja nekünk, hogy Dunkel Dalma testsúlyát 60 kg-nál többre becsüljük, megállapíthatjuk, hogy a kitűnő falleológusasszony kilónkénti ára egymillió forint. Ballibber Balambért ugyanakkor történetesen ismerjük, és arcpirulás nélkül le merjük róla írni, hogy nagyjából 120 kilót nyom. Egy kiló B.B. tehát mintegy 750 ezer forintba kerül.

Mindez igen rossz hír a falleológusfarhátra vadászó nyugdíjasoknak, de nem csak nekik. A falleológusok értéke nyilván egyenetlenül oszlik meg a különböző testrészeik között, ám ilyen árak mellett még egy kevésbé értékes falleológusrész egy kilogrammja is megfizethetetlenül drága - nemhogy a nyugdíjas vásárló, de még egy adókedvezményt élvező, családos, aktív kereső számára is. Nem is beszélve az értékes falatokról, ami a kiváló falleológusok esetében természetesen az agy, mi pedig szeretjük a velős pirítóst. Reméljük, hogy a kormány hamarosan tesz valamit a szociális válsággal fenyegető lehetetlen helyzet megoldására.

(Egyébként mi tudunk falleológust olcsóbban is, írjanak nekünk.)

Kommentek

kergekurszán
Jól megmondtátok a népnyúzó szarházi bandának!!!
Falleológusok, phöjj! (Kiköp.)

Grr!!
majd akkor lesz itten csodálkozás, amikor a falleológus származásúakat mind a bányába küldik. thai tamásékat és a többi árulót meg utánuk. :)

Őrült Vince
Pribékek vagytok.

vomit
faszák a képek bazmeg

gonoszbanya
Szeretném közölni mindenkivel (és egyúttal felhívni rá a T. Egyetemi Vezetés figyelmét), hogy a gyalázatos pribékposzt szerzője nem más, mint Hirtelendy Hahomér, a Falleológiai Tanszék adjunktusa - munkahelye: Egyetem utca 1-3., Falleológiai Épület, 3. emelet, 12/b ajtó, az ajtó mögött jobbról a második asztal. (Még egy saját szobája sincs a tehetségtelen senkiházinak. :)))) A mobilszáma is megvan, de azt nem írom ide, mert nem vagyok pribék. Csak annyit árulok el, hogy +361234-gyel kezdődik, és 56789-re végződik.

balostroll
Az fáj nektek, hogy a ti kilótokat csak nyolcázé' adják az aluljáróban, bérbloggerek?

vomit
@balostroll
akkor veszek egy kilót bazmeg

Princip
@balostroll
Van, aki rendesen megdolgozik a szerény fizetéséért. Bár ebből a mondatból a "rendes", a "megdolgozik" és a "szerény" szavakat úgysem érted.

Őrült Vince
@Princip
Bezzeg amikor ti a minisztériumból talicskázzátok a pénzt, az a nemzetért végzett becsületes munka, mi? :)))

Princip
@Őrült Vince
Igen, mi becsületes munkát végzünk a nemzetért. Különben is: tudod, hogy fel tudja törni az ember tenyerét a talicskanyél? Persze, hogy nem tudod. A munkát hírből sem ismered, csak vádaskodsz itt névtelenül. :))) Névvel és arccal már nem lennél ekkora vagány, mi?

vomit
@Princip
gyere ki a hóra, mi? bazmeg

Princip
@vomit
Na még egy telegatyájú névtelen. :))) Szűrőlistára veled!

vomit
@Princip
kurvaanyád

vomit
bazmeg

Thai Tamás és Káromkodó Károly
Kedves kommentelők! Nem úgy gondoltuk!

ballertroll
De úgy gondoltátok. Lebuktatok, fideszbérenc bérbloggerek!

Grr!!
de úgy gondoltátok. csak most gyáván megfutamodtok.

Thai Tamás és Káromkodó Károly
Paródia volt!

nevton
@Thai Tamás és Káromkodó Károly
"A paródi-miafaszom az elnyomó geci fegyvere
üssed üssed üssed"

Thai Tamás és Káromkodó Károly
A kritikusoktól kérdezzük: Swift: Szerény javaslat megvolt?

indexcímlaptroll
@Thai Tamás és Káromkodó Károly

A bankotok SWIFT-kódjáról van szó, ahová a gazdátoknak a bérposztért járó szerény összeget javasoljátok átutalni? Szánalmas. :))))

Hálózati Henrik
Thai Tamásnak szeretettel küldöm ezt a kis dalt.
P.S. Ugye tudod, ki vagyok?

Thai Tamás és Káromkodó Károly
Kedves kommentelők! Beszartunk. Elgondolkodtunk. Miután behívatott a főnökünk beláttuk, hogy a viccesnek szánt írásunk túlságosan durvára sikerült, elnézést kérünk mindenkitől, akit megbántottunk! Kérjük a szerkesztőséget, hogy törölje a posztot!

Mandiszerkesztő
@ Thai Tamás és Káromkodó Károly
Rendben, töröljük. Nem tehetünk mást. De utána még írjatok egy kormánykritikus cikket a sajtószabadság védelmében. Különben jöttök Baller Balambérnak egy velős pirítóssal.

*

Ennyit sikerült megmenteni a kommentekből.

Kedves olvasók! A poszt végére kívánkozik egy igen fontos megjegyzés:

Ez csak egy kis vicces írás. Paródia. Nem kell komolyan venni! Nem úgy gondoltam! Nem akartam senkit megsérteni! Esküszöm!!! Ha mégis megsértettem valakit, akkor bocsánatot kérek!!! Jaj!!! Ne bántsatok!!! Inkább leveszem a posztot!!!...
 

4 komment

Címkék: botrány filozófusok mandiner

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr882583285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.Clegane 2011.01.14. 21:27:05

Gyáva szar! Még kommentelni sem lehet!

Anyád!

Vissza a montázst de azonnal!!!

tagarzador 2011.01.17. 01:14:23

Annyira szánalmas és undorító ez a cikk, hogy az tényleg hihetetlen. De hát ilyen az egész tapló, vérparaszt - magát viccesnek gondoló - Mandiner.
süti beállítások módosítása