Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

Le a Nappal!

2013.02.15. 15:25 Holger Hartland

A Nap - balról

Reggel van. Fölkelt a Nap! Vége a sötétségnek, vége az Orbán-rezsimnek! A Nap sugarai mindenhová elviszik a fényt, világosságot gyújtanak a fejekben, reményt a szívekben. Táplálják az elégedetlenség csíráit, bevilágítanak minden sötét fideszes lyukba, leleplezik a rezsim összes üzelmét. Most kell mindenkinek összefogni, most kell a demokratikus ellenzéknek félretenni minden pitiáner perpatvart és önző érdeket! A Fidesz-rezsim nem pihen. Ha nem teszünk ellenük semmit, holnap lehet, hogy már nem jön el a reggel.

Dél van. A Nap tétlenül nézi, ahogy Orbán Viktor kiépíti a diktatúrát, a rezsim tönkreteszi a gazdaságot, stadionokat épít és földbe döngöli az oktatást. A Nap nem égette szénné Matolcsy Györgyöt, nem sütötte le a fideszes képviselők arcáról a bőrt, nem olvasztott vajat a fideszes oligarchák fején. Mi lesz már? Az egész országnak az utcákon kellene tüntetnie! Lángban kellene állniuk az egyetemeknek! Elmaradott, buta, mucsai szarország. Szar Nap. Ha már nem égeti porig az Orbán-rezsimet, legalább eltűnhetne végleg az égről, hogy sötét legyen és hideg és éhezés, hogy akkor ez a hülye mucsai nép végre föllázadjon, vagy ha nem, akkor kapja meg, amit megérdemel.

Délután. A Nap a felhők mögött van, de aki nem ismeri el, hogy kilóg a felhők mögül a lóláb, az agyhalott. Vagy rezsimszolga, mint a Nap is. Eljátszotta nekünk a mindenkitől egyenlő távolságot tartó, kínosan politikasemleges nagy lumen szerepét. Egyformán sütött Orbán Viktorra és Bajnai Gordonra, a rezsim embereire és miránk. Hát nem, kedves Nap: amikor ütnek, nem lehet eltartott kisujjal semlegest játszani. Aki a jó oldal és a rossz oldal között középen áll, az valójában a rossz oldalt szolgálja. De tudod ezt te jól, és talán jól meg is fizetnek érte. Nehéz eldönteni, hogy ez a rosszabb, vagy az, ha önszorgalomból lennél ilyen agyhalott fideszes majom.

A Nap a felhők mögött van, de én tudom, hogy narancssárgán bukik le a láthatár mögé. Lebukott. Egyre kevésbé tudom a hazámnak érezni ezt a naprendszert. El kell innen menni.

*

A Nap - jobbról

A Konzervatív Magyar Csillagászok Köre aggodalommal figyeli a Nap tevékenységét. A nemzet iránti felelősségünket átérezve kötelességünknek tartjuk, hogy megszólaljunk.

Tűrhetetlen, hogy a senki által meg nem választott Nap Magyarország egén 24 óránként áthaladva nagyobb befolyással bír a magyar emberek életére, mint a nemzet akaratából törvényesen megválasztott kormány, a nemzeti együttműködés kormánya. Miközben a kormány a rezsicsökkentésért küzd, a Nap nem veszi ki a részét a terhekből. A médiahatóság engedélye nélkül sugároz és nem fizet frekvenciadíjat az általa használt frekvenciákért. Rendszeresen a felhők mögé bújik, éjszakánként pedig teljesen eltűnik, ezzel súlyosan megnövelve a magyar családok villany- és fűtésszámláját.

A Nap függőségben és kiszolgáltatottságban tart bennünket. Ránk tukmálja senki által sem kért sugarait, ezáltal eléri, hogy szükségünk legyen rá, s így gátolja meg az önnfentartó, erős és magabíró polgári Magyarország kibontakozását. Ahelyett, hogy egyenletes, huszonkét fokos hőmérsékletet biztosítana, télen túl keveset, nyáron pedig túl sokat ad. Mezőgazdászok tízezrei tudnának mesélni a Nap által okozott aszálykárokról, és a szintén a Napnak felróható fagykárokról.

A Nap idegen érdekek szolgálatában áll. Messze idegen földön kel fel, a magyar légteret használva, de Magyarország földjét egy pillanatra sem érintve teszi meg útját messze a magyar családok feje fölött, a magyar emberek megkérdezése és felhatalmazása nélkül, hogy valahol messze nyugaton térjen nyugovóra, ki tudja hol, ki tudja kiknél. Útja során a délelőtti órákban a Közel-Kelet felől süt le ránk, amivel természetesen semmi bajunk, ha onnan akar sütni, szíve joga, de fontosnak tartjuk felhívni rá a figyelmet, hogy a Napból káros sugárzás is ér bennünket.

Ki kell mondanunk: nem leszünk a Nap gyarmata! Felszólítjuk a Napot, hogy fejezze be tevékenységét, és tűnjön el Magyarország egéről!

8 komment · 1 trackback

Címkék: politika humor paródia

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr675082165

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Le a Nappal! 2013.02.15. 16:52:01

Dél van. A Nap tétlenül nézi, ahogy Orbán Viktor kiépíti a diktatúrát, a rezsim tönkreteszi a gazdaságot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szempontpuska 2013.02.15. 17:04:25

jobb szokott lenni a HH blog

Eric Teodor Cartman 2013.02.15. 17:48:01

Nyald ki a seggét Orbánnak, te beteg elme!:-)

Foxtrotty 2013.02.15. 17:59:20

Jó hangulati összefoglalása a ballib média tartalmi elemeinek. Már azokon is jót lehet rötyögni, ez hozzáad még egy lapáttal

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2013.02.15. 19:03:48

régebben nem értettem, miért volt a nemzet döntő többsége tétlen a trianoni szétcincálásnál (amikor pedig mindenki más gőzerővel a gesztenyéjét kaparta) vagy a 44-es nyilas puccsnál (amikor mindenki más rájött, hogy ideje elszakadni a bunker bajszosától)

most már tudom

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.02.15. 23:45:16

@szempontpuska: Neked a második részét kell olvasni, és csak azt! Úgy már tetszeni fog!

@Eric Teodor Cartman: Nem vállalom, de ne aggódj, van elég jelentkező, tisztán tartják.

@Herr SturmLikudnik: Arra a lehetőségre gondolt már, hogy túlerőben volt az ellen, s tán azért?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2013.02.16. 01:36:50

@Holger Hartland: ezt az osztrákok és törökök is tudják? ők csak kibulizták a jobb feltételeket, mondjuk a nagymama sodrófáját is bevetették makacsul harczolva, nem pedig önleszerelve a csodát várva

szempontpuska 2013.02.16. 09:03:12

@Holger Hartland: Most szólsz amikor már az egészet elolvastam? :-)
Az első rész találóbb
süti beállítások módosítása