Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hartland

Je suis Ugocsa, qui non coronat.

Százhúsz ország közül GDP-ben a 34., optimizmusban és közérzetben a 117. Lakói az EU-ban a legszkeptikusabbak a rendszerváltással kapcsolatban. Melyik lehet ez a kemény ország?

"A baromi abszurd helyzetre az abszurd baromkodás pont megfelelő válasz." (H. Hartland)

"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals." (Matt Stone, South Park Republican)

Friss topikok

Linkblog

A koronavírus-járvány nem változtatott érdemben a politikán

2021.03.17. 12:22 Holger Hartland

- legalábbis ezt tudom válaszolni a kívánságműsoros poszt következő olvasói kérdésére.

A politika ugyanarról szól, mint a járvány előtt. Szerintem arról, hogy a nyugati világban (amelynek Magyarország is a része) a liberális elit és kiszolgálói a "bárhol-emberek"* támogatásával egy nagy "bárhol"-t szeretnének csinálni mindenből, ahová csak be tudják tenni a lábukat, és elvennék a "valahol-emberektől"* az ő "valahol"-jukat. Az én "valahol"-omat is. Lásd az elmúlt évek posztjait. (Pont azért nem írtam sokáig, mert minek, ugyanaz megy a világban évek óta.)

Nem tudom, hogy a libernyákok és a "bárhol-emberek"* agressziójának mi az oka, legfeljebb tippem van, de a lényeg, hogy mivel "valahol-embernek"* tartom magam és szeretek létezni (családot beleértve), ezért az első dolog, hogy ezt a "Soros-tervet" (ami nem "Soros-" és nem "terv", de azért létezik, no de írtam már erről is, lásd az elmúlt évek posztjait) akadályozni kell ahol és amennyire csak lehet, és legfeljebb a második helyen jön az, hogy "de miért akarnak eltüntetni/elnyomni minket". Ha lőnek, akkor először visszalőni kell, utána kérdezni. :)

A járvány a politikán annyit változtatott, hogy új terepet és témát adott a már meglévő politikai konfliktusoknak. Mivel a járvány mindenkinek odacsap, és nem is lehet úgy kezelni, hogy mindenki elégedett legyen, a karanténpártiaktól az életüket zavartalanul élni akarókig, a szükségszerűen felgyülemlő frusztrációk remek alkalmat adnak a balliberálisoknak, hogy még intenzívebbé tegyék az eddig is elég mocskos és harsány gyűlöletpropagandájukat. Élnek is vele. Mondom, semmi nagy újdonság.

Ha a magyar politikai életben újdonságot keresünk, az a járványtól független: a Jobbik szövetsége a ballibekkel. Meglátjuk, mennyire lesz erős és tartós. De ez már másik poszt lehetne.

*Aki nem tudná, mit jelent a "bárhol-" és a "valahol-ember", keressen rá az "anywhere person" és a "somewhere person" kifejezésekre. Angolul van, de bízom benne, hogy a blog olvasói érteni fogják. Lehet, hogy az "anywhere person" fogalmával sikerült újrafeltalálni a "kozmopolitát", na de ilyenek ezek a bölcsészek...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hartland.blog.hu/api/trackback/id/tr7916467940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása